Likabehandling med på Huddinge Visar

”Vårt mål och förhoppning är att vi kan bidra till sätta likabehandlingarbete högre upp på agendan ute bland skolorna och våra medarbetare.”

Det är vårt självklara mål med skrivandet av den här bloggen och inspelningarna av våra vodcast-avsnitt. I tider som präglas som aldrig förr av skolutveckling i allmänhet och digitaliseringen i synnerhet så upplever vi att trygghetsarbetet inte får samma fokus. Samtidigt vet vi att det görs så otroligt mycket bra arbete ute på skolorna men att det inte på samma sätt får ta plats när vi pratar om våra skolor. I styrgruppen för Nätverk för Likabehandling vill vi medverka till att öka resultaten för trygghet på skolorna. Ett sätt att göra det är att försöka synliggöra hur vi kan ge stöd till skolorna. Under Huddinge Visar har vi en monter där vi tydliggör på vilka sätt vi kan ge detta stöd. Har du möjlighet så stanna gärna en stund hos oss, oavsett vilken roll du har på din skola.

Slutligen, kom ihåg att det vi gör ska vi göra #förvarjeenskildelev!

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*